Sanzi

Book en tid


SanziSanzi Beauty charcoal teeth whitening

Er til dig som har udvendige misfarvninger ved at drikke kaffe/te, vin,ryge… og samtidig ønsker at få lysere, renere samt sundere tænderne på en skånsom og effektiv måde. Sanzi Beauty charcoal er fremstillet af 100% naturlig kokosnøde skal og derfor er på ingen måde skadeligt, da der er ikke tilsat kemikalier eller andre tilsætningsstoffer. Der er 100% organisk og vegansk tandblegningsprodukt.

*Resultat kan variere fra person til person

Vippe og øjenbryn conditioner serum

Er til dig som ønsker sunde og velplejede øjenvipper/øjenbryn på en naturlig og en effektiv måde. Serum er udviklet af de bedste ingredienser der ved påførsel 2 gang dagligt går ind og styrker samt plejer hårsækkene. Det giver fugt og næring til hårene, som får et sundt og glansfuldt udseende. Samtidigt forlængerdet levetid af hårene.

*Resultat varierer fra person til person

Øjenvippe serum

Er til dig som ønsker længere, fyldigere, stærkere vipper på en sund og effektiv måde. Med de aktive ingredienser Sanzi Beauty har udviklet specielle formel som du kan give dine øjenvipper bedste produkt til at opnå de bedste resultater. Ved at påsmøre det på rødderne 1 gang dagligt stimulerer du hårsækkenesvækst og efter 6-16 uger vil du se at dine vipper bliver fyldigere, længere og stærkere.


*Resultat varierer fra person til person 
Åbningstider


 
Mandag Lukket
Tirsdag 09:00 - 14:00
Onsdag 08:45 - 14:00
Torsdag 09:00 - 14:00
Fredag Lukket
Lørdag Lukket
Søndag Lukket
 
 

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk